kamer huur

De kamer huur kan verschillend zijn. Soms betaal je maar 200 euro per maand en soms wel 600 euro per maand, waarom is de kamer huurprijs zo verschillend?

De kamer huur is verschillend per stad, maar ook afhankelijk van de ligging van de kamer. Als je dicht bij school een kamer wilt huren dan zijn de prijzen vaak een stuk hoger, je hoeft als het ware je deur maar dicht te trekken en je bent op school. Als je in de stad een kamer gaat huren dan is dat ook een stuk duurder, je hebt namelijk de winkels bij de hand en veel studenten vinden het prettig dat zij in de avonduren nog gezellig wat in de stad kunnen drinken. Als je dan een kamer neemt net buiten de stad ben je goedkoper uit. Je zou er dan ook voor kunnen kiezen om een kamer te huren bij particulieren.

Een kamer huren bij particulieren is vaak een stuk goedkoper. De kamer huur kan daar soms de helft zijn van de gewone kamer huurprijs. Het kan echter een nadeel zijn omdat je dan badkamer e.d. met de huidige bewoners moet delen, maar hier valt natuurlijk altijd over te praten welke opties er zijn. Het kan namelijk ook zo zijn dat deze mensen een extra badkamer of douche hebben die dan alleen door jou wordt gebruikt.